fbpx
    

restauranger skane

Smaker, dofter och upplevelser

Provning av drycker och mat.

Vår erfarenhet av mat och dryck gör att vi gärna anordnar olika provningar i samband med er konferens. Vi erbjuder provning av; vin, öl och choklad samt andra drycker och matvaror. Ni smaker och lyssnar till ”experten” som berättar och delar med sig av sin kunskap. Därefter är det ni som avgör om ”experten” hade rätt eller inte.


Shared ExperienceVi samarbetar med Shared Experience som är specialister på TeamBuilding. De hjälper er att bygga och arbeta som ett LAG genom att konkret i vardagen ta tillvara varandra och varandras resurser i ert uppdrag. De ger er verktyg och strukturer för att inte bara prata om samarbete, utan för att faktiskt förverkliga det.

 

 


På Håret – spännande frågesport i lagKonferens

Frågelek inspirerad av Sveriges mest populära frågetävling i SVT, ”På Spåret”. Med kluriga ledtrådar tävlar lagen om att hitta rätt stad och sedan kommer frågor i mycket blandade ämnen. Allt proffsigt paketerat och presenterat med bilder och musik och den bereste Johan Persson som spelledare och domare. Engagemanget och lagkänslan brukar väckas snabbt och det är också ett sätt för grupper att lära känna nya sidor hos varandra.

Reseberättelser
Med 78 besökta länder erbjuder Johan också bildrika reseberättelser från äventyr utanför allfarvägarna, t ex ”Med ryggsäck i Väst-Afrika” som ger nya perspektiv och ”Lärarvikarie i Kina”.
För grupper om 4 till 150 personer, tidsåtgång 1-2 timmar beroende på upplägg. .


ParksportSport

Prova alltifrån kubbspel och boulekulor till roliga tipspromenader.
Fråga Stiftsgårdens personal så hjälper vi gärna till.
Kontakta oss för mer information.


hike, åkersberg, hotel, vandra

Frälsarkransvandring

På gården har vi lagt ut en egen Frälsarkransrunda som ni kan vandra om ni har en stund över. Kransar och beskrivning finns att låna i receptionen. Vandringsbeskrivning finns här att ladda ner i pdf format, frälsarkransvandring

 


Prenumerera på vårt nyhetsbrev