fbpx
    

Behandlingsmeny

DEL 1: ANSIKTE

 

ANDRUM SPA SIGNATURBEHANDLINGAR ANSIKTE
Arctic Oxygen by Natura Bisse 50 min 795 kr
Som en uppfriskande arktisk gryning vill vi beskriva vår resultatinriktade signumbehandling för ansiktet som är utformad specifikt för dig som vistas i torra miljöer, sitter mycket framför datorskärmen eller är ofta på resande fot. En rejäl fuktinjektion med rent syre som ger ett uppiggande lyster till en höstglåmig hud.


 KORTARE ANSIKTSKURER OCH ANSIKTSMASSAGE
Skräddarsydd Ekologisk Ansiktskur 25 min 525 kr
Vår Ekologiska Ansiktskur utgår helt från just din huds behov. Behandlingen utförs med potenta produkter från svenska c/o Gerd som innehåller verksamma ämnen från den nordiska naturen. Terapeuten skräddarsyr din behandling med hjälp av vårdande, fuktgivande blåbär, renande lingon eller vitaminbomben hjortron.

Arctic Touch Face Massage 25 min 525 kr
Efter en lätt ansiktsrengöring får du njuta av en längre avslappnande massage av skalp, dekolletage och nacke. För att förhöja upplevelsen ytterligare har vi dessutom adderat en handpeeling och massage av hand och arm


 KLASSISKA ANSIKTSBEHANDLINGAR
Klassisk Ekologisk Ansiktsbehandling 50 min 795 kr
En skräddarsydd ansiktsbehandling som individanpassas efter hudanalys för att verka t.ex. djuprengörande, återfuktande eller upplyftande. Behandlingen innehåller även ånga och portömning för den som önskar.


PREMIUM ANSIKTSBEHANDLINGAR
C-Vitamin Boost by Natura Bisse 50 min 995 kr
En behandlingsupplevelse som väcker alla dina sinnen. Lika mycket en högintensiv premiumansiktsbehandling som djupverkande?/utsökt?/sofistikerad? citrusaromaterapi. Utformad speciellt för dig som vill återskapa hudens fasthet och fräschör. Antioxidanterna från Vitamin C ger en fantastisk lyster som får även den mest glåmiga eller slitna hud att stråla!

Collagen Boost by Natura Bisse 50 min 1195 kr
En av de mest innovativa ansiktsbehandlingarna på marknaden. Här förenas år av erfarenhet med den senaste forskningen i en behandling framtagen speciellt för dig med högsta krav på resultat. Räkna med ett enastående lyft och en överraskande len och fyllig hud.

Carboxi AHA Boost by Natura Bisse 25 min 625 kr
En prisbelönt avancerad ansiktsbehandling med trippelpeeling och AHA för en ”glow on the go”-effekt som ger dig stora resultat på minimalt med tid. Skapad av vinnarna av ”Spa Brand of the year” 2018: Natura Bisse.


DEL 2: KROPP

AROUND THE WORLD:

UNIKA KROPPSBEHANDLINGAR MED INSPIRATION FRÅN HELA VÄRLDEN

Ritual of The Arctics 80 min 1195 kr
En intensivt frisk och syresättande behandling som inkluderar både kropp och ansikte och ger en fräsch strålande hud. Vår signaturbehandling för dig med torr och glåmig hud som behöver en ordentlig fuktbomb som samtidigt återställer både inre och yttre balans. Passar självklart även dig som ”bara” längtar efter en härlig helhetsupplevelse fylld av omtanke och avslappning. Denna ritual innehåller kroppspeeling, syresättande kroppsmask och en uppfriskande ansiktsbehandling. Avslutningsvis blir du insmord i en väldoftande kroppsolja.

Ritual of The Mediterranean 80 min 1195 kr
En återfuktande och stärkande behandling för både ansikte och kropp med dofter av Medelhavet. Denna återhämtande ritual innehåller en citruspeeling, återfuktande kroppsmask och en lugnande, antioxidant ansiktsbehandling. Avslutningsvis blir du insmord i en lyxig kroppscreme.

Essence of Paris 50 min 995 kr
Följ med på en resa för alla sinnen hela vägen till romantiska Paris. Detta är en behandling du kommer njuta av länge. Efter en mjukgörande och vårdande exfoliering med Diamond Dust kroppspeeling får du en härlig massage med en väldoftande rosolja. Behandlingen kommer återställa hudens naturliga smidighet och elasticitet

Essence of NYC 50 min 795 kr
Det bästa botet mot trötta ben och fötter efter en hel dag med shopping eller intensiv träning. Fotbad, peeling och kraftful massage av fot och vad.


MASSAGE: VÄLJ MELLAN FLERA OLIKA TYPER AV MASSAGE

Lomi Joma Massage 50 min 995 kr
Återställ din inre balans och stressa ner genom en blandning av massagetekniker inspirerade från olika traditioner runt om i världen. Denna behandling främjar ditt välmående genom att den förbättrar blodcirkulationen, släpper spänningar och får dig att slappna av.

Massage 25/50/80 min 495/745/995 kr
Välj mellan djupgående Klassisk Massage, avslappnande Spamassage med aromaoljor och Hot Stone, massage med varma stenar.

 

BOKA DIN TID I SPARECEPTIONEN ELLER VIA MAIL:

andrum@akersberg.se


Prenumerera på vårt nyhetsbrev