Vi söker hudterapeut

Dipl. hudterapeut ca 70% med start snarast

Vi söker ytterligare en dipl./cert. hudterapeut till vårt härliga team på Andrum Spa. Sitiftsgården Åkersbergs nya unika spa beläget i Höör, mitt i skåne med bra tågkommunikationer till det mesta.

Du utför ansiktskurer, kropps- och spabehandlingar, massage, hand/fot och tar hand om vår reception. Hela tiden med bästa service som tydlig ledstjärna.

Om du har erfarenhet av träning, yoga eller meditation/mindfulness så är det en fördel, men inget krav.

Du är en hudterapeut som älskar ditt yrke.
Du har ett glatt humör och en bra känsla för ordning. Du tycker om att ge dina gäster service och en oförglömlig upplevelse. Du tycker om att jobba i team där alla hjälps åt och stöttar och gläds med varandra. 
Du ser lösningar istället för problem och tar aktivt tag i saker som behöver lösas och sprider glädje.

Du är en härlig kollega som ställer upp och visar engagemang och närvaro och omsorg, både mot gäster och kollegor.

Tjänsten är ett vikariat då en av våra duktiga terapeuter skall läsa vidare och blir borta något år. Stora möjligheter till fast anställning samt upp till 100% tjänst om så önskas.

Känner du dig manad

”Ett spa med influenser från uråldriga traditioner från hela världen, samtidigt som vi tagit fasta på den allra senaste forskningen och låtit detta smälta samman i ett unikt spakoncept där individen står i centrum.” 

Skicka din ansökan snarast. Tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt person. 

Du ansöker via mail till andrum@akersberg.se. Ämnersrad: ANSÖKAN HUDTERAPEUT.

Bifoga utbildningsbevis, CV samt ev. ytterligare referenser eller intyg du önskar åberopa. Vi har ej möjlighet att ta emot ansökan om du saknar godkänd utbildning.

Ansökan som saknar CV kommer ej beaktas eller besvaras. 

Från skånska Abbekås i söder till Östersund i norr. Svenska Spahotell har ca 40 kvalitetssäkrade medlemsanläggningar spridda över hela Sverige. Hos oss finns stora resorthotell, klassiska kurorter, små herrgårdar och dagspaanläggningar. Alla med en unik prägel, men ändå en tydlig gemensam nämnare -kvalitet.