fika1

Tänk och njut! Konferens på Åkersberg

På Stiftsgården Åkersberg är det lätt att samla tankarna och fatta kloka beslut. För en lyckad konferens har du till din hjälp en vacker miljö, behagligt boende, sköna omgivningar och ett genuint kök. Vi har ett rikt utbud av behagliga rum för upp till 120 personer. Alla självfallet med all teknisk utrustning du behöver. Välj Åkersberg för er nästa konferens i Skåne.

Stiftsgården Åkersberg är medlem i Svenska Möten

Det betyder att vi är utvalda och noga klassificerade enligt Svenska Mötens unika klassificeringssystem och Svanenmärkta. Vi som är utvald erbjuder de bästa förutsättningarna för möten och konferens. Svenska Möten består av utvalda konferensanläggningar runt om i Sverige.

Stiftsgården ÅkersbergSvenska Mötens Conference Manager – Deltagarhantering och registreringssystem

Med Conference Manager följer du dina deltagare under hela arrangemanget, från inbjudan, via egen webbsida med en smidig anmälan och hantering på plats till betalning.

För mer information om vad Svenska Möten kan hjälpa er med när det gäller er konferens klicka här.

Vi är medlemmar i Skånska Möten och därmed utvalda att representera kvalitativa och professionella mötesplatser i Skåne.

Skånska Möten är ett fristående närverk av ett femtiotal kvalitativa mötesplatser i Skåne, såväl med övernattningsmöjligheter som utan. Välkomna att besöka www.skanskamoten.se för mer information och bokning.

Skånskamöte_logoskiss2

 

 


Prenumerera på vårt nyhetsbrev