fbpx
    


 

Prislista Spa


Spaentré
Alla dagar i mån av plats  325kr
Inkluderar entré till Andrum Spa i 3 timmar, lån av badrock och handduk samt tofflor som du får ta med dig hem. Te och förfriskningar finns att tillgå under er vistelse på Andrum Spa.

Dagspa förmiddag
Mån-fre 09:00-13:00  445kr
Inkluderar en förmiddag med härlig avkoppling i vårt spa och avslutas med en bistromåltid. Dessutom ingår ett välkomstkit med vår lilla sparitual samt lån av badrock och handduk samt tofflor som du får ta med dig hem. Te och förfriskningar finns att tillgå under er vistelse på Andrum Spa.

Dagspa eftermiddag
Sön-Fre 13:00-17:00  445kr
Som ovanstående, men du börjar med en bistromåltid klockan 13:00 innan du kopplar av i vårt spa.

Dagspa med exklusiv behandling
Alla dagar  1295kr
Kom när du vill och stanna så länge du orkar. Här ingår allt du hittar i våra halvdagsspa plus vår exklusiva signumbehandling The Arctic Ritual med skrubb, kroppsinpackning, massage och kortare ansiktsbehandling. Dessutom ingår ett välkomstkit med vår lilla sparitual samt lån av badrock och handduk samt tofflor som du får ta med dig hem. Te och förfriskningar finns att tillgå under er vistelse på Andrum Spa.. Dessutom bjuder vi på vår Signature Sparkling Smoothie.

Spakväll
Sön-Fre 17:00-20:00  895kr
Njut av en spakväll med en massage eller ansiktsbehandling på hela 50 minuter. Du har full tillgång till vårt spa före eller efter din behandling och dessutom ingår lån av badrock och handduk samt tofflor som du får ta med dig hem. Te och förfriskningar finns att tillgå under hela kvällen utan kostnad och i bistron finns mat och dryck till försäljning.

TILLVAL

Guidad Sparitual
Ca 1,5 h   495kr
Vår uppskattade guidade sparitual, i mindre grupp, är utformad för att du ska få ut det mesta av din spaupplevelse. Vår Spavärd leder dig genom stationerna – varma källor, bastur, duschar och bad där du med hjälp av ekologiska produkter från C/o Gerd får en härligt renande upplevelse för kropp och själ. Dessutom ingår lån av badrock och handduk samt tofflor som du får ta med dig hem. Te och förfriskningar finns att tillgå under er vistelse på Andrum Spa..


Lilla Sparitualen
195kr
Du erhåller ett kit med ekologiska produkter från C/o Gerd och instruktioner för en individuell sparitual för ansikte och kropp med stationer runt om i vårt spa. Unna dig lite välförtjänt egentid eller gör den med någon du tycker om. Observera att du behöver ha köpt någon form av spaentré utöver ritualen.

Kontakt:
andrum@akersberg.se
0413-559150


Prenumerera på vårt nyhetsbrev