Stiftsgården Åkersberg

Eva Hansson säger själv så här om sitt konstnärskap.

”Jag har målat i olja sedan början på 1980 – talet. Under ganska många år målade jag bara föreställande konst, vilket jag då tyckte var både roligt och lärorikt. Dock kände jag så småningom att jag började tröttna på att måla av saker, och satte mig därför framför mitt staffli, och lät de känslor och intryck jag samlat på mig komma ut på duken, och när jag såg det färdiga färgglada resultatet framför mig kände jag mig tillfreds, och kände att jag hittat rätt. Varje gång jag nu sätter mig för att måla är inget bestämt, utan det är en pågående process där motivet växer fram i omgångar där jag efterhand när jag studerar motivet lägger till saker tills jag slutligen känner mig nöjd, och kommer till ett avslut  med signering av tavlan.”

Vernissage öppen 13-15

Utställningen är öppen:
Vardagar 8-18
Helger 8-15
Utställningen förlängd till 24 februari