fbpx

Spa retreat

Bokningsbart –
 11-12 december
 
Välkommen till höstens Spa-retreat!

Finns det en bättre plats än Stiftsgården Åkersberg för att ägna tid och uppmärksamhet åt både kropp, själ och andlighet under en helg?
Åkersbergs spa-retreat är en ny satsning med målsättning att förena spaet Andrum och
Stiftsgårdens unika kapell.

Med utgångspunkt i Dag Hammarskjölds Vägmärken får du genom meditation, YinYoga, tystnad och spainträde hjälp att landa i din kropp, komma i kontakt med dig själv och öppna upp för varandets andliga dimension. Du får möjlighet att ge något till dig själv som du sedan kan bära med i din vardag och till de människor du möter.

Sparetretaten börjar på lördag förmiddag 9:30 med en introduktion och en välkomst fika.
Mellan 10:00 och 11:30 är det dags för första passet i kapellet som innehåller texter ur Vägmärken, meditation och YinYoga. Därefter finns möjlighet till en promenad på egen hand runt Stiftsgårdens vackra omgivningar innan det serveras lunch 12:30.
För den som vill finns möjlighet att äta lunch i tystnad.

Från 13:30 – 15:30 har du möjlighet att spendera egen tid i spaet.
16:30 samlas vi åter i kapellet för dagens andra pass, även den här gången med texter ur Vägmärken, meditation och enklare YinYoga övningar.

På kvällen serveras en 2-rätters middag.

Efter frukosten på söndagen träffas vi i kapellet 10:30 för retreatens tredje och avslutande pass. Retreaten avslutas sedan med en enklare lunch och den som vill får gärna stanna kvar och besöka kapellet en gång till.
 
I paketet ingår all maten fika, 2 rätters middag, frukost, del i dubbelrum, enkelrum mot tillägg, tillträde på spa samt de ledda passen.
Allt detta för 3450 kr per person, enkelrumstillägg på 500 kr
 
Minst antal deltagare är 10 st och max antal 15 st.
Bokning sker via mail till info@akersberg.s
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på print
Dela på email