Boka spaentré

Klicka här om du vill gå tillbaka till huvudsidan för Spabokningen.

För att kunna komma in på Andrum Spa så behöver samtliga privatgäster förboka en spatid. Den bokar du här!
Hos oss ligger en stor del av upplevelsen i en känsla av stillhet och vi värnar om en lugn och stilla miljö där det varken blir för trångt eller för stimmigt. Därför är antalet inpasserande begränsat och vi släpper in nya gäster när plats finns. För att vara säker på att få plats föreslår vi alltid att du förbokar din tid i så god tid som möjligt innan ankomst. 

Spaentré (3 timmar) ingår i samtliga dagspapaket, spapaket med övernattning och de flesta konferenser samt i vissa medlemskap. I övriga fall betalar du aktuell inträdesavgift, f.n. 325kr.

Har du ej varit hos oss förut så kommer du efter val av tid uppmanas att skapa en bokningsprofil. Du använder bokningsprofilen även för att boka behandlingar och aktiviteter.

Du kan efter att du skapat din profil alltid logga in på ”Min Sida” via huvudsidan för Spabokningen för att omboka och avboka.

Bokningsregler spaentré

Avbokning av spaentré mindre än 24 timmar innan behandlingsstart eller No Show, debiteras behandlingens ordinarie pris och faktureras med 10 dagars betalningsvillkor. 

Avbokning av dagspa fram till tre dagar innan är kostnadsfritt. Sker avbokning 2 dagar innan debiteras 50%. Sker avbokning 1 dag innan debiteras 80%. Avbokning samma dag eller no Show: 100%

Avbokning av övernattningspaket, separata villkor se hemsida.

Observera att om du avbokat ditt spapaket måste du fortfarande avboka ev behandlingar och aktiviteter separat.

 

Klicka här om du vill gå tillbaka till huvudbokningen.

01_Facial massage

REKOMMENDERAS: EXKLUSIVT DAGSPA

Exklusivt Dagspa med Natura Bissé behandling  1295 kr

  • Spaentré i obegränsat antal timmar under den aktuella dagens öppettider. Gäller alla dagar.
  • 80 minuter av våra mest exklusiva ansikts- eller kroppsbehandlingar*. Kan bytas ut mot 80 minuters PT eller Privatlektion i yoga.
  • Ett välkomnande glas bubbel (alkoholfritt alternativ finns).
  • Vår omtyckta ”Lilla Sparitualen”. (Läs mer på nästa sida)
  • En bistromåltid eller valfri smoothie att avnjuta före, under eller efter din spatid i vår spabistro.
  • Uppgradera: Lägg till vår spamanikyr och/eller spapedikyr för endast 500 kr/beh.
Photographer

GÄSTLÄRARE & TEMA

Välkommen på en energiboost
Extra inspiration och motivation i din utveckling
Varje månad erbjuder vi spännande specialarrangemang med några av Sveriges mest framstående inom sitt gebit.

Bl.a. Åsa Fornander som är återkommande gästlärare i dans och yoga samt Anna Lindh som flera gånger per termin håller temadagar och workshops i yoga. Läs gärna mer om dem här >>>

Vår Lugna Sköna Söndag med yoga, meditation och vegetarisk lunch som går av stapeln en gång i månaden har snabbt blivit en favorit hos många och platserna blir snabbt fullbokade.

Det händer mycket spännande hos oss. Se gärna vårt kalendarium och följ oss på Facebook för att inte missa något. Gå till spabokningen för events och temadagar >>>