Aktiviteter, träning & yoga

Gruppaktiviteter
Hos oss finns aktiviteter för dig som vill slappna av och komma ner i varv liksom för dig som önskar mer fokus på fysisk träning. Från meditation och yoga till dans och fyspass. Dessutom med ett exklusivt utbud av sparitualer och bastuceremonier. Allt detta ingår vid köp av spaentré, dagspa eller spapaket. Du som bor i närområdet kan delta genom medlemskap eller betala drop-in. Bokning bör alltid ske i god tid för att vara säker på en plats. Vi kan inte garantera plats på aktiviteter för drop-in utan förbokning. 

Börja med en wellnesskonsultation
Vilka steg behöver du ta för en bättre helhetshälsa? Våra wellnesscoacher kan skicka med dig handfasta tips hem eller skräddarsy ett upplägg med behandlingar och aktiviteter.

Personlig träning och privatlektioner
På Andrum Spa kan du inspireras av våra kunniga yogalärare, wellnesscoacher och personliga tränare under enskilda sessioner som du bokar mot en extra kostnad, på en tid som passar just dig.

Meditation: I grupp och enskilt
Hos oss är det lätt att hitta lugnet och stillheten. Vi erbjuder flera typer av meditation, både i grupp och som privatlektioner.
 
Andrum Spa sommarbild

AKTUELLA ERBJUDANDEN

Medlemserbjudande
Träna och njut med oss vår, sommar, höst & vinter!
Som medlem hos oss kan du få ständig tillgång till alla våra gruppaktiviteter, såväl yoga, meditation och träning, samt rabatt på inträde till spa och behandlingar. Just nu erbjuder vi ett särskilt förmånligt pris på vårt medlemskap ”Träning & Spa”. 

Kampanjpris till 30 april: 
”Träning + Spa” i 6 månader för 2950 kr
Just nu har du som bor i närområdet möjlighet att köpa detta kort med obegränsad tillgång till både klasser och sparitualer samt ett lyxigt spabesök per vecka. Du kan även uppgradera med spabehandlingar eller obegränsat antal spabesök.

Läs mer om våra medlemskap >>>

GRUPPAKTIVITETER

När kroppen sätts i rörelse och tanken finner ro
Fyll din vistelse med gruppträning, yoga och avkopplande spaupplevelser.

På land, i luften och i vattnet: Vårt utbud av meditation, yoga och gruppträning gör det lätt att hitta dina favoriter. På vårt aktivitetsschema hittar du dessutom sparitualer, bastuceremonier och masterclasses i hud- och kroppsvård så att du kan ta hand om såväl utsida som insida. 

Med aktiviteter både morgon och kväll är det alltid möjligt att hitta en aktivitet vid en tidpunkt som passar ditt schema. 

Klasserna leds av omtyckta instruktörer, yogalärare och spaterapeuter och när vädret tillåter håller vi gärna våra klasser utomhus. 

Gå vidare till spabokningen för att se kommande schema och boka plats >>

Yoga utanför andrum
Personlig träning

PERSONLIG TRÄNING & PRIVATLEKTIONER

Fullt fokus på dig och dina mål
Inspireras av våra experter inom träning, yoga, kost & hälsa.
På Andrum Spa kan du inspireras av våra kunniga yogalärare, wellnesscoacher och personliga tränare i form av enskilda sessioner. Gör en djupdykning in i yogans och/eller meditationens värld, kör järnet under ett rejält träningspass eller lär dig mer om kost och hälsa. Givande privatlektioner och coachingsessioner där du står i fullt fokus.

Vi kontaktar dig alltid i god tid innan ankomst för att planera lektionen på det sätt som du önskar.

MEDITATION I GRUPP & ENSKILT

Hitta ditt andrum
Hos oss är det lätt att hitta lugnet och stillheten.

Vi erbjuder  flera typer av meditation, både i grupp och som privatlektioner. 
 
För dig som hellre vill njuta av tystnaden i ensamhet så finns också många rogivande platser till ditt förfogande. Inte minst vårt eget kapell, som står öppet varje dag och den vackra ravinen där du kan slå dig ner under trädkronorna. 

För mer information om privata meditationssessioner maila gärna andrum@akersberg.se.

Se vårt veckoschema och boka plats på någon av våra gruppmeditationer här >>

Spaaktivitet
Photographer

GÄSTLÄRARE & TEMA

Välkommen på en energiboost
Extra inspiration och motivation i din utveckling
Varje månad erbjuder vi spännande specialarrangemang med några av Sveriges mest framstående inom sitt gebit.

Vår Lugna Sköna Söndag med yoga, meditation och vegetarisk lunch som går av stapeln en gång i månaden har snabbt blivit en favorit hos många och platserna blir snabbt fullbokade.

Det händer mycket spännande hos oss. Se gärna vårt kalendarium och följ oss på Facebook för att inte missa något. Gå till spabokningen för events och temadagar >>>

ANDRUM SPA & WELLNESS CLUB

Medlemskap för dig i närområdet
Bli medlem och njut av träning, yoga och spa i vilsam miljö.

För dig som vill besöka oss ofta finns möjlighet att bli medlem och få ständig tillgång till alla våra gruppaktiviteter, både yoga, meditation och träning, samt inträde till spa och rabatt på våra behandlingar.

Vi erbjuder följande medlemskap

  • Medlemskap ”Träning” fr. 330 kr/mån
    Här ingår de flesta klasser förutom sparitualer, bastuceremonier, master classes och aquaklasser i poolen.
  • Träning + Spa fr. 550 kr/mån
    Samtliga klasser ingår alla dagar. Tillgång till spa en gång i veckan. 
  • All Inclusive fr. 750 kr/mån
    Obegränsad tillgång till både klasser och spa.

Se ytterligare information, prislista och ansök om medlemskap här >>

wellness

Aktuella gruppevents på Andrum Spa