Konferensspa

Snart är det dags för dig att komma till oss på konferens! Vår förhoppning är att du också skall få tid och möjlighet att varva ner i vårt stillsamma Andrum Spa.

På denna sida kan du som konferensgäst se schema för gruppaktiviteter under din vistelse samt boka tid för ett besök i vårt spa. Kanske hinner du också med en behandling? Denna sida innehåller speciella erbjudanden till dig som konferensgäst och du hittar därför endast hit via den länk du fått av er konferensansvarig.

Vi kan tyvärr inte garantera plats på våra gruppaktiviteter om du inte gör en föranmälan. 

Andrum Spa är ett stilla spa där vi hoppas kunna ge er möjligheten att slappna av och återhämta er efter dagens konferens. Ett led i att kunna erbjuda en vilsam miljö är att vi begränsar antalet gäster som vistas samtidigt i vårt spa.

För att kunna boka behöver du en bokningsprofil. Om du inte redan skapat en sådan vid tidigare besök så kommer du uppmanas att göra det efter din första bokning.  Klicka på respektive länk för att gå till den bokningssida du önskar.

Du kan när som helst komma tillbaka till denna sida och klicka på  ”Gå till min sida” för att gå in och boka om eller boka av en aktivitet.

Viktigt att veta
Vi delar aldrig dina kontaktuppgifter med någon. Du väljer vid skapandet av din profil om vi får kontakta dig med uppdateringar av din bokning eller ej. 

Observera att om du inte tillåter oss att kontakta dig i schemafrågor så kan vi ej kontakta dig vid eventuella inställda aktiviteter eller tidsändringar.

Säsongserbjudande Ansiktskur
Har du ont om tid under din vistelse? Boka vår 20 minuters ansiktskur för dig som är på språng, men vill ha en skön rengöring med peeling och återfuktande mask som avslutas med exklusiva produkter. Boka i god tid före ankomst så betalar du endast 400kr istället för 495kr. Välj ”Ansiktskur Konferens” i behandlingsbokningen. 
Välkommen!