Dagspa steg 3

Nu är det dags att boka tid för din spaentré

Välj tid för din spaentré. Det ingår 1 st spaentré a 3 timmar i alla dagspa förutom Exklusivt Dagspa där du kan välja obegränsat antal tretimmarspass.

När du gjort dina val kan du klicka på ”Se Schema” för att dubbelkolla bokningen. Annars klickar du bara i kryssrutan i övre högra hörnet och väljer sedan att gå vidare till nästa steg.

Bra att veta om oss

GenvägarBokningsportalen >>
Veckans gruppaktiviteter >>
Aktuella evenemang >>
Vi är ett spa för vuxnaÅldersgräns 14 år i målsmans sällskap. Annars 18 år.För att nyttja Andrum Spa behöver du boka en ”Spaentré”.  Ordinarie spaentré ingår i många av våra dagspa, spa med övernattning och konferenspaket men kan också bokas separat och ger tillgång till anläggningen under tre timmar. Öppettider Andrum SpaMåndag – Tisdag: 15.00 – 20:00Onsdag – Söndag: 09:00-20:00Tyst morgonbad erbjuds Måndagar och Tisdagar 08:00-10:00Vår nedre spaavdelning har då öppet för bad under tystnad. Tillgång till pool, bastus och duschar. Ej utepool. Receptionen är ej bemannad. Bokningar och aktiviteterGruppaktiviteter, träning och yoga samt behandlingar, PT och privatlektioner utförs även utanför Andrum Spas öppettider.Hos oss månar vi om lugnet och stillheten och antalet personer i vårt spa är begränsat. Vi uppmanar dig därför att alltid boka din spaentrétid vid alla typer av bokningar för att undvika väntetid.Bokning av spaentré, dagspa, behandlingar och aktiviteter gör du på vår bokningsportal. Om du får problem med internetbokningen så ring oss gärna under telefontid eller besök vår reception. Du får alltid billigast de förmånligaste priserna genom att boka direkt på hemsidan.Telefon0413-55 91 50E-postReception, bokning, allmänna frågor: andrum@akersberg.seGruppförfrågningar, medlemskap: jeanina.milehag@akersberg.seSpachef:jonas.hedqvist@akersberg.se

Våra behandlingar – ett hantverk

Hjärtat i vårt utbud är ett antal unikt framtagna behandlingar. Om vårt fokus på de fem sinnena märks väl i hela byggnaden så är det under våra behandlingar som du märker av detta som mest.Musiken är noga utvald utifrån respektive behandling. Terapeutens rörelser har varsamt koreograferats för att med stöttning av musikens nyanseringar och ett unikt samspel med det neoromotoriska underlaget skapa en beröringsupplevelse utöver det vanliga.Läs mer om våra behandlingar och boka tid här »
sparitual ros
hero