Dagspa steg 4

Boka tid för din behandling

Ingår det en behandling i ditt dagspa? Här väljer du eventuell behandling. Titta gärna i sidospalten för att se vilka behandlingar som du kan välja på eller uppgradera till. 

Om du inte ska boka tid för behandling så klicka direkt på nästa. Sedan har du bara ett steg kvar!

När du gjort dina val kan du klicka på ”Se Schema” för att dubbelkolla bokningen. Annars klickar du bara i kryssrutan i övre högra hörnet och väljer sedan att gå vidare till nästa steg.

Dagspabehandlingar

I Lilla Dagspa ingår inga behandlingar. Du kan dock boka en behandling här och betala uppgraderingskostnaden vid ankomst.

20 min behandling: 300 kr
Om du önskar boka 50 – 80 min behandling rekommenderar vi dig att boka Stora eller Exklusiva Dagspa då detta blir billigare.

 

I Stora Dagspa kan du välja på våra 50 minutersbehandlingar som du hittar i rullgardinsmenyn här bredvid.

Du kan också uppgradera till våra Premium 50-minutersbehandlingar om du lägger till 200 kr.

Önskar du lägga till någon av våra 80-minutersbehandlingar rekommenderar vi dig att boka Exklusivt Dagspa, vilket ger ett mer förmånligt pris.

I Exklusivt Dagspa kan du välja på samtliga behandlingar som du hittar i rullgardinsmenyn här på sidan. 

Våra behandlingar – ett hantverk

Hjärtat i vårt utbud är ett antal unikt framtagna behandlingar. Om vårt fokus på de fem sinnena märks väl i hela byggnaden så är det under våra behandlingar som du märker av detta som mest.Musiken är noga utvald utifrån respektive behandling. Terapeutens rörelser har varsamt koreograferats för att med stöttning av musikens nyanseringar och ett unikt samspel med det neoromotoriska underlaget skapa en beröringsupplevelse utöver det vanliga.Läs mer om våra behandlingar och boka tid här »
sparitual ros
hero