fbpx

Holistiskt retreat & spa

En söndag när du unnar dig att hitta stillhet och balans i ditt liv.
Genom unikt utformade holistiska träningsupplevelser, som cirkulerar kring närvaro, livskraft, acceptans och välmående vägleds du av Rasmus Raphaëlle Östebro.
En dag bara för dig själv, där tysthet och lugn står i centrum. Hela spavistelsen sker under tystnad. Du erhåller en necessär med sju ekologiska produkter från Maria Åkerberg. En sparitual för både kropp och ansikte som du utför själv, den inspirerar även till sinnesfulla övningar.
Genom Rasmus Raphaëlles praktik och guidning bjuds du in till ett holistiskt förhållningssätt där dualitet, balans och vår kärnas inre vishet står i centrum. Dessa söndagar erbjuds variationer av unikt sammanvävda träningsupplevelser för ande, kropp och själ som bygger på vidareutvecklingar av modaliteter och traditioner med anknytning till bön, sinnesnärvaro, och själsligt arbete. En holistiskt präglad träning kan ge oss verktyg för att integrera aspekter av stresshantering, spänningsreglering, emotionell acceptans och frigörelse. I träningen inspireras vi exempelvis av meditativ och extatisk dans, yoga och djupt aktiverande andningstekniker för reglering och vägledning av vårt nervsystem.
Varmt välkommen till Andrum!
Program
09:00 Lättare frukost med kaffe & te, vitaminfylld smoothie, smörgås, serveras i Andrums Bistro.
10:00 Holistisk träningsupplevelse ledd av Rasmus Raphaëlle Östebro i Frihetens Kapell.
12:00 Gårdens plocktallrik till lunch i Andrums Bistro.
12:30 3 timmar helt tyst och stilla spavistelse inkl. sparitual.
Pris 1195kr per person. Minimum 8 deltagare.
Tryck HÄR för att boka
Eller maila andrum@akersberg.se

Datum

05 mar 2023

Tid

09:00 - 16:00

Nästa evenemang