fbpx

Lugna Sköna Söndag med Åsa Fornander

En halvdag med yoga, meditation och vegetarisk lunchbuffé. Förläng gärna med efterföljande spa på Andrum Spa.

Lärare: Åsa Fornander

Vi är stolta att åter kunna presentera en av Sveriges (om inte Europas) mest eftertraktade yogalärare och gruppträningsinstruktörer. Förra gången Åsa var här gjorde hon stor succé under invigningen av Andrum Spa och nu nästan ett år efteråt är hon tillbaka igen.
Åsa har en stor ödmjukhet och är en av de mest pedagogiska instruktörerna du kan tänka dig. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller erfaren. Hos Åsa kommer alla till sin rätt och upplever en magisk klass.

Mer om Åsa
Åsa har i många år varit i bosatt i New York där hon arbetat som lärare i yoga och dans. Hon har även varit en av de ansvariga för att utbilda svenska och amerikanska instruktörer i Body Balance konceptet från Les Mills.

Hon har skapat och lanserat tre egna koncept, AfHo, Dance Detox Flow och Barre Move.  Utöver det undervisar hon i dans och yoga och till vardags hittar du henne på SATS och på House of Shapes i Stockholm.

Åsa har jobbat tätt med NIKE under många år som NIKE Master Trainer och hon har presenterat på events över hela världen.  Hon arrangerar en egen Dansresa till NYC varje höst – samt Dance Detox Retreat två ggr/år i här i Sverige.

Pris: 445 kr
Förläng med spa fram till 17:00 för 200 kr extra.
Betalning sker i spareceptionen innan evenemanget startar.
Anmälan sker i vår bokningsportal.

Timme-schema

Program

11:30 - 13:00
Yoga
13:00 - 13:30
Meditation
13:30 - 14:30
Vegetarisk Lunch
14:30 - 17:00
Spabesök
för de som önskar (+200kr)

Datum

01 dec 2019
Expired!

Tid

11:00

Kostnad

Fr. 395 kr

Mer info

Anmälan
Kategori
Anmälan

Nästa evenemang