fbpx

Yogaretreat med övernattning

Längtar du efter semester, solstol, tid för dig, god mat och sköna dopp? Då är detta ett retreat för dig. Lägg till mjuk och stärkande yoga för kroppen, vila för själen, värme och vacker natur, så får du en tydlig bild av vad denna helg innebär. Under dessa dagar kommer du att få möjlighet att släppa allt ansvar och ha noll beslut att fatta.
Varmt välkommen till en helg för Dig! 
Inför retreatet:
Du är varmt välkommen att komma till detta retreat precis som du är. Du behöver inte ha några förkunskaper, men gärna en längtan efter att vara nära dig själv och hitta tillbaka till din inre kärna och ta emot allt det du längtar efter.
Tider:
Retreatet startar med välkomststund på fredagen klockan 18.00, och därefter middag och SPA.
Incheckning på hotellet är möjlig från klockan 15.00
Retreatet avslutas med fika på fredag kl 14.30. Avfärd 15.00.
SPA ingår fredag, lördag och söndag.
Investering:
Early bird 5720 kr om du bokar i januari och februari, därefter 5920 kr. Priset är heltäckande och täcker helpension, boende i enkelrum, SPA och yoga.
Plats:
Stiftsgården Åkersberg
Anmälan:
Anmäl dig genom att maila aktiviteter@akersberg.se
Anmälan är bindande. Det går att avboka 30 dagar innan retreatet, därefter går det inte att avboka, men du kan överlåta din plats.
Om retreatledarna:
Tilda och Emma träffades på en utbildning till Högkänsliga Intuitiva Yogalärare och kände båda en längtan efter att få skapa tillsammans. Tilda är samtalsterapeut, kurator och yogalärare som skapar space och omhändertagande. Tildas yoga är mjuk och intuitiv. Tildas ambition är att använda yogan som ett holistiskt verktyg för ett bättre liv. Hon kombinerar gärna yoga med naturen, och har ofta inslag av meditation och massage i sina klasser. Tilda håller regelbundet yoga och meditation på Andrum SPA.
Emma är yogalärare med fokus på närvaro och medvetenhet, för ett klarare sinne och en lugnare kropp. Emmas yoga präglas av inkännande mjukhet, grundande rörelser, mjuka flöden och stilla positioner. Emmas drivkraft är att inspirera och vägleda människor att utforska sina egna krafter och uppleva yogan som en tillåtande guide och en nyckel till att hitta kraften som finns inuti. Sedan 2019 håller Emma sina klasser på Infinite yoga i Malmö.
För frågor mejla tildasonesson@hotmail.com 

Datum

05 - 07 maj 2023

Tid

18:00 - 15:00
Kategori

Nästa evenemang