Dagens lunch

VECKA 40

120 kr

(inkl. salladsbuffé, hembakt bröd, varmrätt, vatten och kaffe med liten kaka)

Öppettider

Lunch: 11.30 – 13.30
Helglunch serveras, varje lördag och varannan söndag, jämn vecka.

Obs!
Afternoon tea 

Varannan söndag, ojämn vecka, serverar vi afternoon tea istället för helglunch. 

Kontakt:
0413-55 91 63
restaurangen@akersberg.se

Måndag

Dagens

Coq au vin med svamp, svartröt fläsk, syltlök och potatispuré. (L)

Vegetarisk

Rödbetsbiff med fetacremé och kapris. (L)

Tisdag

Dagens

Wallenbergare med brynt smör, lingon potatispuré (G & L)

Vegetarisk

Rödbetsbiff med fetacremé och kapris. (L)

Onsdag

Dagens

Pocherad torsk med skånsk senapsås och dillpotatis.

Vegetarisk

Rödbetsbiff med fetacremé och kapris. (L)

Torsdag

Dagens

Biff Lindström med råstekt potatis, saltgurka och pepprig sky. (G)

Vegetarisk

Rödbetsbiff med fetacremé och kapris. (L)

Fredag

Dagens

Nattbakad gårdsgris med potatis & rostad lökstomp samt timjansky.

Vegetarisk

Rödbetsbiff med fetacremé och kapris. (L)

Helg lunch 165 kr

26 september – Fläskesteg med klassiska tillbehör: rödkål, sky, brune kartoffler, äppelklyftor och pressgurka
27 september – Afternoon tea 13:00-15:00, 245 kr

3 oktober – OBS! FULLBOKAT! Fläskesteg med klassiska tillbehör: rödkål, sky, brune kartoffler, äppelklyftor och pressgurka
4 oktober – Fläskesteg med klassiska tillbehör: rödkål, sky, brune kartoffler, äppelklyftor och pressgurka