fbpx

ANDRUM SPA & WELLNESS CLUB

Bor du i Höör med omnejd:
BLI MEDLEM HOS OSS OCH NJUT AV TRÄNING OCH VÄLMÅENDE

För dig som bor i närområdet och som vill besöka oss ofta finns möjlighet att bli medlem och få ständig tillgång till alla våra gruppaktiviteter, både yoga, meditation och träning, samt inträde till spa och rabatt på events och behandlingar.

På den här sidan har vi samlat information om vad som ingår i våra olika medlemskap och annat som är bra att veta.

Är du redo:
KÖP HÖSTENS HALVÅRSKORT FÖRE 10/9 SÅ BJUDER VI PÅ BEHANDLING

Om du är en av de 15 första som köper något av våra halv- eller helårskort så bjuder vi på vår Expressansiktsbehandling ”Summer Experience” 15 min med individuell hudvårdskonsultation ca 10 min. Behandlingen skall bokas inom en månad från att du köpt kortet, sedan förfaller den. 

För att köpa ett träningskort, maila oss så skickar vi medlemsansökan: andrum@akersberg.se

Hitta det som passar dig:
VÅRA MEDLEMSKAP

Vi erbjuder fyra typer av medlemskap för att du skall kunna hitta en nivå som passar just dig.

1) Träning
2) Träning & Spa
3) All Inclusive
4) Exclusive

Som en bonus utöver träningen så bjuder vi på tillgång till spa i samtliga medlemskap.
Från 4 ggr/år till dagligen.

I vårt Exclusivemedlemskap ingår även en ansiktsbehandling och en massage varje månad. Självklart kan du erhålla ett specificerat kvitto som redovisar hur mycket av kostnaden som kan dras som friskvård (T.ex. träning och massage)  vilket gör att du har möjlighet att utan problem nyttja ditt friskvårdsbidrag.

Våra ordinarie medlemskap

Bra att veta om:
*Klasstillgång

I vårt enklaste medlemskap ”Träning” ingår tillgång till de flesta gruppaktiviteter och då framförallt träningsklasser. Undantaget är sparitualer, bastuceremonier och aquaklasser. Dessa klasser ingår endast när du utnyttjar din kvartalsvisa spaentré. Du kan förboka klasser samtliga datum förutom lördagar där du endast tränar i mån av plats.

I vårt medlemskap ”Träning och Spa” ingår även alla aquaklasser och du kan även förboka på lördagar. Om du köper ditt kort under September 2019 ingår även sparitualer och bastuceremonier under ditt medlemskap. Dessa är normalt sett annars endast för våra exklusivaste medlemskap.

I ”All Inclusive” och ”Exclusive” så ingår alla aktiviteter.

Detta erbjuder vi denna vecka

Se aktuella klasser och boka plats:
SCHEMA GRUPPAKTIVITETER
För att kunna boka plats på våra klasser behöver du först en bokningsprofil. Om du redan är medlem så kan du använda din vanliga inloggning. Om du vill boka plats på en klass för att betala drop-in eller prova på så kommer du att bli ombedd att skapa en profil efter att du klickat vidare på ”Boka”.

Mer än bara träning:
MEDLEMSFÖRMÅNER

Smoothie i spabistron: 45 kr istället för 59 kr.

Spaentré  3 timmar, för dig som ej har inkluderat spatillgång eller önskar fler tillfällen: 250 kr. Ord. 325 kr.

Dagspa med välkosmtkit inkl. badrock, bistromåltid  och spakit ”Lilla Sparitualen” med produkter. 345 kr. Ord. 445 kr.

Sista Minuten Behandling: 25-50% på våra behandlingar vid speciella tillfällen. Vi annonserar alltid ut dessa på vår facebookgrupp.

Höstspecial: 15% rabatt på samtliga behandlingar vid bokning minst en vecka i förväg.

Veckans behandling till mycket rabatterat pris. Se inlägg i facebookgruppen. 

Personlig träning/privat yoga lektion: 50% vid köp av minst 1 max 3 tillfällen under September-Oktober. Bokas minst en vecka i förväg. Ordinarie pris: 695 kr. 

Yogamattor: 10%

Deltagande på betalworkshops och Lugna Sköna Söndag: 10%

+ Mycket fint -hemligt- välkomsterbjudande på ditt första köp i vår shop!


Välgörande behandlingar med Världen som inspirationskälla

Vår behandlingsmeny är skapad med inspiration från världens alla hörn. 

Mannen bakom våra behandlingar är Jonas Hedqvist, Andrum Spas spachef som står bakom konceptutveckling och det innehåll som du möter i behandlingar, ritualer och gruppaktiviteter hos oss. För att skapa ett spakoncept där norden möter resten av världen har Jonas inför öppningen av Andrum Spa besökt Asien, Bali, Costa Rica, Frankrike, Tyskland och USA för att uppleva, inspireras och plocka hem såväl uråldrig kunskap liksom de senaste trenderna.

Efter gedigen research och många spännande möten har Jonas sedan arbetat tillsammans med våra produktleverantörer för att skapa våra behandlingar. Många av dem hittar du bara på Andrum Spa. Det gör att vi kan  lova dig att en behandlingsupplevelse utöver det vanliga.

Tel: 0413 – 55 91 50
Mail: andrum@akersberg.se