fbpx

Midsommarfrid

Blomstrande basturitual för kropp & själ

26 juni FULLBOKAD – välj istället mellan 16, 20 och 23 juni

Förbered dig för en magisk upplevelse som förenar dig med sommarens skönhet och naturens helande kraft. På Andrum Spa välkomnar vi dig till fyra exklusiva tillfällen under juni månad för att delta i vår unika basturitual med tema midsommar.

Ge dig själv den ultimata gåvan av välbefinnande med en stund av frid och förnyelse. Upplev en omslutande känsla av magi när du kliver in i vår varma bastu, omgiven av den livgivande doften av nordiska nätter och det läkande vattnet. Här väntar en tyst gemenskap där du får utrymme att fördjupa dig i din inre resa och låta dig inspireras av sommarens dofter, smaker och skönhet.

Under vår basturitual får du inte bara njuta av en uppfriskande auf guss, viktlös vila under bar himmel, avslappnande hudvårdsprodukter såsom skrubb och hårinpackning, utan även av läckra smoothies, frukt och närande rawjuice. Det här är en stund att tvätta bort den vackra, men kanske också långdragna kalla vårvintern och välkomna sommarens ljusa och härliga atmosfär.

Låt dig guidas ner i kroppen och in i sommarens glödande energi i en trygg och hållen miljö. Upplev en stund av midsommarmagi där du får möta dansande diser, utforska blommornas magiska krafter och knyta an till naturens helande rytm.

Boka idag för att säkra din plats i denna unika basturitual på Andrum Spa. Låt oss tillsammans skapa en känsla och minnen som kommer att bära dig genom hela sommaren.

Pris: 950 kr per person

Endast 10 platser per gång.

Stängt midsommarhelgen

Den 21-23 juni håller vi stängt. 

Vi önskar dig en skön midsommarhelg och välkomnar dig tillbaka den 24 juni då vi har öppet som vanligt igen. 

Stiftsgården Åkersberg logo