fbpx

SPABEHANDLINGAR FÖR KROPPEN

Kropp

Här hittar du Andrum Spas mest unika behandlingar.
Skapade med världen som inspirationskälla!

Rituals of the world, 80 min

Vi har tagit fram fyra olika helkroppsbehandlingar som alla inspirerats av olika kulturer. Behandlingarna tar med dig på en resa till fjärran länder där såväl musik som dofter noga har kurerats för att förföra alla dina sinnen. Dessa behandlingar är välgörande för kropp och själ och förutom en mjuk och len hud så är detta avkopplande upplevelser där andetaget och hjärtat får rum och tanken får vila. Samtliga behandlingar är 80 minuter och kostar 1195 kr.

RITUAL OF THE ARCTICS

Kroppsskrubb > Fuktgivande kroppsinpackning > Syresättande ansiktskur > Spamassage m. olja

En  frisk och syresättande topp-till-tå-behandling som inkluderar både kropp och ansikte och ger en fräsch strålande hud. En behandling för dig med torr och glåmig hud som behöver en ordentlig fuktbomb som samtidigt återställer både inre och yttre balans. Passar självklart även dig som ”bara” längtar efter en härlig helhetsupplevelse fylld av omtanke och avslappning. Denna ritual innehåller kroppsskrubb, fuktgivande kroppsmask och en uppfriskande, syresättande ansiktsbehandling. Avslutningsvis blir du insmord i en väldoftande kroppsolja.

RITUAL OF THE mediterranean

Kroppsskrubb > Citrusdoftande kroppssouffle > Antioxidant ansiktskur med C-vitamin Boost > Spamassage m. kräm

En återfuktande och stärkande behandling för ansikte och kropp med uppiggande dofter av Medelhavet.
Denna energigivande topp-till-tå-ritual innehåller en väldoftande citruspeeling för hela kroppen följt av en återfuktande kroppsmask i form av lyxig soufflékräm. Som grand finale erhåller du en lugnande, antioxidant ansiktskur där vi tillför extra mycket C-vitamin till huden så att du lämnar rummet med ett härligt ”glow”. Efter ansiktskuren blir avslutningsvis hela kroppen insmord i en lyxig kroppscreme.

RITUAL OF
ASIA

Fotbad > Fotmassage > Aromatisk kroppsskrubb > Hotstone massage m. lemongrassolja

En avkopplande behandling där vi inspirerats av asiatiska spatraditioner med fokus på genuin omtanke och kärleksfull beröring. Efter ett värmande fotbad med fot- och vadmassage kommer du lätt till ro under en helkroppsskrubb med välgörande salter och väldoftande aromaoljor. Terapeuten placerar sedan ut varma stenar och droppar varm olja längs ryggraden vilket tar avslappningen till oanade höjder. Du masseras med stenarna över hela kroppen medans doften av citrongräs sprider sig i rummet. Avslutningsvis en ljuvlig skalpmassage.

RITUAL OF FAR EAST

Ångbad > Eucalyptusdoftande hammamskrubb > djupgående massage > Skrubbvante att ta med hem

En annorlunda behandling med inspiration av fjärran östern och den turkiska Hammamtraditionen. Du inleder med ångbad för att öppna upp hudens porer och värma upp musklerna. Kroppen rengörs med traditionell Kesse (skrubbvante), svart tvål och en väldoftande kroppsskrubb där eucaluptus möter ingefära. Du får sedan en kraftfull, djupgående massage innan du vilar på vår varma hammamsten. Kombinera gärna med hårinpackning. Behandlingen är 80 min. varav 60 min. med terapeut. Kessevanten får du med hem. 

urban therapies, 50 min

Här hittar du fyra olika behandlingar som alla inspirerats av urbana storstadsmiljöer (och en nordlig by). Varje behandling har sitt unika fokusområde där vi strävar tydliga resultat samtidigt som vi med typiska dofter och inspiration från respektive plats bjuder på en avkopplande resa långt bort från vardagen. Samtliga behandlingar är 50 minuter och kostar 995 kr.

ESSENCE OF PARIS

Lyxig kroppsexfoliering > Spamassage (helkropp) > Aromaterapi

En avkopplande resa för alla sinnen med kroppsskrubb, massage och dofter som för tankarna till romantiska Paris. Vi återställer hudens smidighet genom en mjukgörande och vårdande ”diamond dust” exfoliering och låter musklerna slappna av under en härlig aromamassage med väldoftande olja från damaskusrosen.

ESSENCE OF NEW YORK CITY

Fotbad > Peeling  > Kraftfull massage (fot/vad) > Liniment

Det bästa botet mot trötta ben och fötter efter en hel dag med shopping eller intensiv träning. Avkopplande fotbad, energigivande peeling och kraftfull massage av fot och vad med örtliniment sätter igång blodcirkulationen ordentligt. Onda fötter och tunga ben blir ett minne blott. Resten av kroppen mjukas upp försiktigt med tryck och töjningar för en skön helhetskänsla.

ESSENCE OF BERLIN

Skrubb > Detoxinpackning > Massage (rygg, nacke, axlar) > Ansiktsrengöring

Storstadsdetox med hipster feeling! Fokus på djuprengöring av ryggen och att återuppliva trötta kontorsmuskler. Aromatisk kaffeskrubb och djuprengörande kolmask appliceras över ryggen. Därefter skön massage av ben och framförallt rygg, nacke och axlar. Slutligen en grundlig ansiktsrengöring och avslutande ansiktsolja.

ESSENCE OF KARESUANDO

Torrbastu > Torrborstning > Spamasssage baksida  > massage av fot/hand/ansikte

Sveriges Nordligaste stad, eller snarare by, har inspirerat en ekologisk behandling som startar i torbbastun. Därefter väntar torrborstning innan hela kroppen masseras och smörjs in med oljor och krämer laddade med nordiska superbär: Blåbär för fukt, Hjortron för C-vitamin och Lingon som verkar renande. Avslutas med en lång ljuvlig ansiktsmassage.

Kombinera med en massage...

Andrum SIGNATURE MASSAGE

Aroma Relax & Aroma Energy

Glöm allt du tidigare tänkt, trott och hört om massage. Vår signuturmassage är unik på många sätt . Med influenser från flera olika massagetekniker, alla med olika intensitetsnivåer, och 3-6 olika aromaoljor  skräddarsys en behandling för total avslappning alt. för att ge en kraftfull energiboost.

Väljer du ”relax” så utförs massagen i ett uppvärmt rum ca 29*C. Väljer du ”energy” så utförs massagen i ett rum med 99,995% rent syre för att ge kropp och knopp optimala förutsättningar för återhämtning. 
50 minuter 995 kr. 80 minuter 1195 kr.

LOMI JOMA

Återställ din inre balans och stressa ner genom en blandning av massagetekniker med inspiration från olika traditioner runt om i världen. En massagebehandling som främjar ditt välmående, förbättrar blodcirkulationen, släpper spänningar och mjukar upp såväl leder som muskler.

Utöver alla fysiska fördelar är detta också en oförglömlig, sensorisk massageupplevelse för alla som vill transporteras till ett tillstånd av djup avkoppling. 50 min. 995 kr.

Skräddarsydd SPAMASSAGE

Denna massage utförs med specifika tekniker designade av Natura Bissé och transporterar dig till
ett högre välbefinnande när du tar hand om säväl muskler som din hud med exklusiva massageoljor. Välj din olja du vill för att få
specifika fördelar:
Uppiggande/energigivande, Avsvällande/formande, Avslappnande eller Detox/renande.
50 min 795 kr
80 min 995 kr
(20 min nacke, axlar, rygg: 495 kr)

PARMASSAGE

Vår härliga parmassage är en avslappnande upplevelse med härliga aromaoljor i ett rum uppvärmt till 29*C.

20 min 595 kr per person
50 min 845 kr per person

MER MASSAGE...

Rose Massage
Denna massage inleds med en kroppspeeling med diamond dust från Natura Bisse och övergår i en avslappnande spamassage med ljuvlig aromaterapi med en lyxig rosenolja. 50 minuter: 995 kr

Klassisk Massage, Hotstone Massage och Fitness Massage:
50 min: 795 kr
80 min: 995 kr

Kortare avslappningsmassage för nacke, axlar, rygg:
20 min: 495 kr

Ansiktsmassage (skalp, decoltage):
20 min: 495 kr

Fot/vad massage:
20 min: 495 kr