fbpx

Behandlingsmeny

med världen som inspirationskälla

välkommen!

Uråldriga behandlingstraditioner från hela världen möter den allra senaste forskningen i en behandlingsmeny med unika behandlingar för både kropp och själ.

Hjärtat i vårt utbud är ett antal unikt framtagna behandlingar. Om vårt fokus på de fem sinnena märks väl i hela byggnaden så är det under våra behandlingar som du märker av detta som mest.
Doft och musik är noga utvald och terapeutens rörelser har varsamt koreograferats i ett unikt samspel med det neoromotoriska underlaget för att skapa en beröringsupplevelse utöver det vanliga.

Jonas Hedqvist är Andrum Spas spachef och står också bakom konceptutveckling och det innehåll som du möter i behandlingar, ritualer och gruppaktiviteter. För att skapa ett behandlingskoncept där norden möter resten av världen har Jonas rest till bl.a. Asien, Bali, Costa Rica, Frankrike, Tyskland och USA för att uppleva, inspireras och plocka hem uråldrig kunskap liksom de senaste trenderna. Behandlingarna har han sedan utvecklat och satt samman på hemmaplan tillsammans med våra produktleverantörer och det har resulterat i flera behandlingar som du bara hittar på Andrum Spa.

O2 Relax

Ansikts- behandlingar

En helt ny nivå av hudvård.
20-80 min

Allt från ekologiska behandlingar med bärfröoljor till Natura Bissés resultatinriktade som bygger på effektiva ingredienser och avancerad teknologi.

sarah-gray-351935-unsplash

RITUALS OF THE WORLD

Helkroppsbehandlingar.
80 min.

Avslappnande och välgörande från topp till tå. Dessa behandlingar är oftast 80 minuter och har fått inspiration från spatraditioner i fjärran länder. 

24_Man head massage

URBAN THERAPIES

Halv & helkroppsbehandlingar. 50 min.

Effektiva kroppsbehandlingar på 50 minuter som hämtar inspiration från spännande storstadsmetropoler. En perfekt avvägning mellan effektivitet och avslappning.

alisher-sharip-117976-unsplash

NORDIC REMEDIES

Nordiska kurer från förr.
50-80 min.

Exklusiva behandlingsupplevelser som saknar motstycke. Mellan 90 minuter och  3,5 timmar njutning på en helt ny nivå. När kroppen är värd det bästa.

DSC_6761

GRUPP

Guidade sparitualer och bastuceremonier.

Sparitualer och bastuceremonier i grupp, inspirerade av Världens många badtraditioner. 

kvalitetstid

PAR

Kvalitetstid med någon du tycker om.

Behandlingsupplevelser för dig som vill njuta av kvalitetstid tillsammans med någon du vill skämma bort.

Hanf Fot

HAND & FOT

Spabehandlingar för trötta fötter och torra händer.

Sköna och avkopplande behandlingar som gör underverka för trötta händer och fötter.

25_Man Body massage_Lomi_Juma

MASSAGE

När kroppens muskler behöver extra omvårdnad.

Vi erbjuder flera typer av massage, såväl traditionella som helt unika massagetekniker.

GÄSTRÖSTER

Så här tycker våra gäster på tripadvisor

Det här är ett spa som jag kan tänka mig att besöka ofta, eftersom personalen är varm och omtänksam och någon med stor känsla för kvalitet och välmående har ansträngt sig för att skapa en plats som lyfter själen.
Karin Tydén, Malmö
Mars 2019
Nyöppnat spa som var det bästa jag varit på. Som en kyrka med höga glasfönster, trä, sten och väldigt lugnt. Behandlingen var gudomlig!
Lotta, Göteborg
Februari 2019
World class 5 star spa! The Skandi Japanese design is beautiful. I had 2 Natura Bisse facials and a massage over the weekend carried out by the capable hands of Vian and Hannah, and all where excellent.
Dan, London
Februari 2019

produktleverantörer

NATURA BISSE
Natura Bissé valdes under World Spa Awards till ”Bästa spamärke 2018” och är det enda hudvårdsmärket i Världen som har erkänts efter Forbes Travel Guide’s krävande kriterier.

Man arbetar enbart med selektivt utvalda anläggningar runt om i världen och vi är mycket stolta över att vara det tredje spat i Norden som anses hålla den höga kvalitet och utmärkta service som krävs för att arbeta med Natura Bissé.

 

CARE OF GERD
C/o Gerd är ett svenskt hudvårdsmärke grundat av två syskon i Jokkmokk som idag blivit ett av nordens främsta på ekologisk hudvård. Allt från c/o Gerd är skapat för att vara hållbart mot natur, människa och djur. Produkterna innehåller till så stor grad som möjligt naturliga råvaror från Lappland så som lingon och hjortron. Vi har tillsammans med c/o Gerd också tagit fram ett antal egna produkter som du bara hittar hos oss.

leaf-logo--teal

Hitta hit