Rörelse, stillhet & träning

Andrums drop in-klasser
Kostnadsfritt
Endast för spa-, logi- och konferensgäster.
Onsdagar
10:00 guidad meditation
11:00 andningsövning
13:00 yoga
14:00 guidad meditation
Lördagar
10:00 guidad meditation
11:00 andningsövning
12:00 yoga
14:45 60 min – Guidad djupavslappning / Yoga Hatha Gentle
På Andrum erbjuder vi varma, sköna och avslappnande klasser med utgångspunkt i och inspiration från yoga, meditation och andning. Klasserna är 20 minuter och hålls i Andrums uppvärmda yogarum på entréplan. Vi har möjlighet att ta emot max 8 deltagare per klass. Det är inte möjligt att boka in sig på dessa klasser. Vi uppmuntrar er att gå dit en stund innan för att få en plats. Bär förslagsvis en kortärmad tröja och shorts eller badkläder. Inga förkunskaper krävs, du är välkommen precis som du är.
Guidad meditation – En klass för att landa i kroppen och låta tankarna stillas. Med mjuk guidning och lugnande toner erbjuds utrymme för djupavslappning och centrering.
Andningsövning – Med hjälp av vårt mest naturliga verktyg – andetaget – skapas möjligheter för koncentration, frigörelse och nedvarvning.  Sittandes på en meditationskudde, eller liggandes på en yogamatta guidas du genom en andningssession, inspirerad av andetagets många tekniker, nyanser och egenskaper.
Yogaklassen består av ett mjukt, meditativt och stärkande flöde samt lugnande rörelser och sköna vridningar. Klassen avslutas med avslappning i savasana.
Lördagar jämna veckor 14.45-15.45
Guidad djupavslappning – nedvarvning för ande, kropp & själ Utifrån ett helhetsperspektiv kombineras varsamt modaliteter för att främja upplevelser av välmående, balans och närvaro. Klassen berör sekvenser av mjukgörande rörelse och centrerande stillhet – där andetaget utgör vår centrala punkt mellan inre och yttre rum.
Lördagar udda veckor 14.45-15.45
Yoga Hatha Gentle – 60 min yoga
En yogaklass i SPAet för att stärka kroppen, släppa spänningar i nacke, axlar och rygg och för att landa. Meditativa rörelser stillar tankarna och vi jobbar igenom hela kroppen innan vi landar i djupgående avslappning liggandes.
Andrums bokningsbara klasser
Kostnad 125kr/tillfälle
Kostnadsfritt för spa-logi och konferensgäster. Drop in i mån av plats.
Inga förkunskaper krävs.
Morgonträningen hålls i Andrums behagligt varma och generösa lokaler.

 

Aktiv rörelsemeditation – 60 min frigörande morgonträning för ande, kropp & själ
Onsdagar och lördagar 07:30-08:30
Jämna veckor
Med panoramisk utblick över naturen, omgivna av avskalat generösa och uppvärmda miljöer iklädda hallandsgnejs, bjuds vi in till ett dedikerat uppvaknande i form av en aktiv rörelsemeditation – som främjar upplevelser av balans och frigörelse. Genom ett holistiskt förhållningssätt erbjuder denna rörelsepraktik oss möjligheter att integrera verktyg för stresshantering, spänningsreglering och emotionell acceptans. Med andetaget som central punkt i dynamiken mellan stillhet och rörelse, skapas utrymme för perspektiv och närvaro.
Din skönaste morgon – 60 min yoga
Onsdagar och lördagar 07:30-08:30
Udda veckor
Med porlande vatten runt oss, utsikt över natur och skog genomförs denna unika yogaklass i SPAets värmande och harmoniska miljö. Yogan består av ett mjukt flöde för att stärka, sträcka ut och lugna hela kroppen. Fokus ligger på att landa, hitta stillhet, återhämtning och reflektion och har inslag av meditation och massage.
Välkommen till en kärleksfull och omhändertagande stund för både kropp och själ.