Rörelse, stillhet & träning

Andrums bokningsbara yoga

Torsdagar & söndagar, 24 augusti – 10 december

Varje torsdag och söndag har du möjlighet att delta på en 60 minuters klass bestående av yoga och guidad meditation. Klasserna är bokningsbara online och anpassade för max 15 deltagare. Du kan boka in dig oavsett om du är gäst på Åkersberg och Andrum eller ej.

Inga förkunskaper krävs, du är välkommen precis som du är. Träningen hålls mitt i Andrums behagligt varma och generösa lokaler.

Bokas i hotellreceptionen, hos Andrum, eller via hemsidan. Kostnadsfritt för logi- och konferensgäster, övriga 125 kr. 

Din skönaste stund

60 min yoga inkl, meditation för 125kr

Med porlande vatten runt oss, utsikt över natur och skog genomförs denna unika yogaklass i SPAets värmande och harmoniska miljö. Yogan består av ett mjukt flöde för att stärka, sträcka ut och lugna hela kroppen. Fokus ligger på att landa, hitta stillhet, återhämtning och reflektion och har inslag av meditation och massage.
Välkommen till en kärleksfull och omhändertagande stund för både kropp och själ.

 

Yoga & bastubad295 kr

120 min

Torsdagar startar dagen med yoga klocka 07, under en timme blir du instruerad med avslutande meditation. Fortsätt sedan avslappningen med en timmes fri bastubad. Vi har både torr- & ångbastu att välja på. Handduk och badskor ingår. 
Söndagar startar du med en timmes bastubad klockan 15 och avslutar med stilla yoga nere i Andrum Spa.

 

Yoga & Frukost250 kr

 

En riktigt härlig kombo för den som vill ha en lång och sakta start på dagen! Välkommen till Andrums vackra rum på en timmes yoga och meditation klockan 07 på torsdagar och avsluta med hotellfrukost fram till klockan 09. Avrunda gärna med en kopp te i loungen vid brasan eller på terrassen.

Yoga på Andrum Spa
TORSDAGAR – endast bokning

07:00 Yoga, 45 min
07:45 Guidad meditation, 15min

SÖNDAGAR – endast bokning

16:00 Yoga, 45 min
16:45 Guidad meditation, 15min

Andrums drop in-klasser

Torsdagar & söndagar, 24 augusti – 10 december

På Andrum erbjuder vi varma, sköna och avslappnande klasser med utgångspunkt i och inspiration från yoga, meditation och andning. Klasserna är 20-30 minuter och hålls i Andrums uppvärmda yogarum på entréplan eller i poolerna.

Vi har möjlighet att ta emot max 8 deltagare per klass. Det är inte möjligt att boka in sig på dessa klasser. Vi uppmuntrar er att gå dit en stund innan för att få en plats.

Inga förkunskaper krävs, du är välkommen precis som du är.

Kostnadsfritt.

Vänligen notera att dropin-klasserna endast är för konferens- och hotellgäster samt gäster som bokat dagspa.

Aqua Yoga på Andrum Spa

Aqua Yoga

Mjuk och stärkande yoga i vatten som helar. I 35 grader får både din kropp och ditt inre mjukna. vattnet hjälper oss med både balans och avslappning. passar alla, du är välkommen som du är.

Rum för meditation - Andrum Spa i Skåne

Guidad meditation​

En klass för att landa i kroppen och låta tankarna stillas. Med mjuk guidning och lugnande toner erbjuds utrymme för djupavslappning och centrering.

TORSDAGAR Drop in

10:00 Aqua Yoga, 30 min
11:00 Guidad meditation, 20 min

SÖNDAGAR Drop in

14:00 Aqua Yoga, 30 min
15:00 Guidad meditation, 20 min