Välkommen till Andrum Spa!

"Ett spa med influenser från uråldriga traditioner från hela världen, samtidigt som vi tagit fasta på den allra senaste forskningen och låtit detta smälta samman i ett unikt spakoncept där individen står i centrum." 

Tid för stillhet

Varmt bad under bar himmel, bastu och lugna viloplatser. Andrum Spa är en plats där sinnet får lugn. Här går tiden långsamt och vi tillåter oss själva att känna att saker och ting får ta den tid de behöver. Njutningen ligger i nuet och tystnaden.

Vatten som helar

Vattnets helande förmåga är central i utbudet på Andrum Spa.  Även Norden har sina badtraditioner som det finska bastubadandet och Islands heta källor.

På Andrum Spa har vi inspirerats av världens alla badtraditioner och de nordiska ritualerna i synnerhet. Omtanken finns överallt som ett genomgående tema och kombinationen av traditioner och ny innovation smälter samman i ett unikt spakoncept där det storslagna sitter i detaljerna.

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till ditt Andrum i vardagen.

Våra behandlingar – ett hantverk

Vi tror på riktig ekologisk hudvård som framhäver det naturligt vackra inom oss alla och vårdar på djupet för att ge varaktiga resultat. Vi vill hjälpa huden att hjälpa sig själv med djupverkande produkter som vårdar, återfuktar och återställer hudens naturliga skyddsbarriär. Våra djupverkande hudvårdsprodukter är baserade på naturliga mineraler och rena ingredienser från växtriket som jobbar tillsammans för att lugna, skydda och stärka huden – utan att skada eller störa de naturliga processerna i kroppen eller naturen!

Läs mer om våra behandlingar »

MARIA_AKERBERG_DAY2_RAW-449
Andrum

För ditt sinne

Inomhuspool 35°

Utomhuspool 35°

Varm hamamsten

Ångrum 55°

Torrbastu 80°

Fotkar

Regndusch

Kneippdusch

Kalldusch

Vågstolar

Yogarum

Sparitualer & bastuceremonier

Sparitualen gör du på egen hand i basturna och upplevelseduscharna, med hjälp av en skriftlig guide. Ritualen innehåller sju svenska och ekologiska produkter. 

Andrums Fotritual genomförs med anpassade produkter i våra fotbad.

DSC_6761
DSC_6849
peoolsson190121
DSC_6761
peoolsson190115
peoolsson190426
DSC_6505
peoolsson190121
DSC_6325

Arkitektens tankar

Läs mer om Johan Sundberg arkitekturs egna tankar kring skapandet av Andrum Spa. I nedan dokument kan du bland annat läsa om materialvalen samt se inspirationsbilder och ritningar över de olika rummen.

Arkitektens tankar »

arkitektens-tankar

Från skånska Abbekås i söder till Östersund i norr. Svenska Spahotell har ca 40 kvalitetssäkrade medlemsanläggningar spridda över hela Sverige. Hos oss finns stora resorthotell, klassiska kurorter, små herrgårdar och dagspaanläggningar. Alla med en unik prägel, men ändå en tydlig gemensam nämnare -kvalitet.