Tid för stillhet

Andrum Spa är en plats där sinnet får lugn. Varmt bad under bar himmel, bastu och lugna viloplatser. Här går tiden långsamt och vi tillåter oss själva att känna att saker och ting får ta den tid de behöver. Njutningen ligger i nuet och tystnaden.

Vatten som helar

Vattnets helande förmåga är central i utbudet på Andrum Spa.  Även Norden har sina badtraditioner som det finska bastubadandet och Islands heta källor.

På Andrum Spa har vi inspirerats av världens alla badtraditioner och de nordiska ritualerna i synnerhet. Omtanken finns överallt som ett genomgående tema och kombinationen av traditioner och ny innovation smälter samman i ett unikt spakoncept där det storslagna sitter i detaljerna.

Välkommen till ditt Andrum i vardagen.

"Ett spa med influenser från uråldriga traditioner från hela världen, samtidigt som vi tagit fasta på den allra senaste forskningen och låtit detta smälta samman i ett unikt spakoncept där individen står i centrum."

ÖPPETTIDER

Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag

12-19
09-19
09-19
09-19
09-22
09-22
09-16

Åldersgräns

Från 14 år, alltid i vuxet sällskap

Under sport-/påsk-/höstlov sänker vi åldersgränsen till 10 år. Gäller tisdag till torsdag och vi serverar pannkaksbuffé. 

SLOTTIDER

9-13 (ej måndag)
12-16
15-19 (ej söndag)
18-22 (endast fredag-lördag)

Slottiden kl.15-19 prioriteras till konferensgäster, lediga platser släpps i mån av plats.
4h spa ingår alltid, i den tiden ska man även göra sig iordning och duscha. Andrum spa stänger på utsatta tider. 

Träning

Vi erbjuder både bokningsbara Yoga-klasser samt drop-in Aqua Yoga och Guidad Meditation, varje tisdag, torsdag och söndag på Andrum från den 15 januari till 2 juni 2024. 

Boka yogaklass här »

Våra behandlingar – ett hantverk

Hos oss på Andrum Spa tror vi på riktig ekologisk hudvård som framhäver det naturligt vackra inom oss alla och vårdar på djupet för att ge varaktiga resultat. Vi vill hjälpa huden att hjälpa sig själv med djupverkande produkter som vårdar, återfuktar och återställer hudens naturliga skyddsbarriär. Våra djupverkande hudvårdsprodukter är baserade på naturliga mineraler och rena ingredienser från växtriket som jobbar tillsammans för att lugna, skydda och stärka huden – utan att skada eller störa de naturliga processerna i kroppen eller naturen!

Läs mer om behandlingar på Andrum Spa»

Behandlingar med Maria Åkerberg på Andrum Spa

För ditt sinne

Inomhuspool 35°

Utomhuspool 37°

Hamamsten 40°

Ångrum 50°

Torrbastu 80°

Fotkar

Regndusch

Kneippdusch

Kalldusch

Vågstolar

Yogarum

Sparitualer & bastuceremonier

Sparitualen på Andrum Spa består av sju svenska och ekologiska produkter från Maria Åkerberg. Med hjälp av en skriftlig guide gör du ritualen på egen hand och i din egen takt i våra bastur och upplevelseduschar

Andrums Fotritual genomförs med anpassade produkter som finns att tillgå i våra fotbad. Slå dig ner i spaets sköna fåtöljer med en kopp te och njut av en lugn och vårdande stund för dina fötter

Ritualer med guide varje torsdag och söndag under vår- och höstsäsong.

Bastu på Andrum Spa i Skåne
Lounge på Andrum Spa i Höör, Skåne
peoolsson190121
Bastu på Andrum Spa i Skåne
Fotbad, fotbehandling på Andrum Spa
Utomhusmiljö med bassäng på Andrum Spa i Skåne
Vila på Andrum Spa
Ångbastu på Andrum Spa
Arkitektritat Spa i Skåne, Johan Sundberg

Arkitektens tankar

Läs mer om Johan Sundberg arkitekturs egna tankar kring skapandet av Andrum Spa. I nedan dokument kan du bland annat läsa om materialvalen samt se inspirationsbilder och ritningar över de olika rummen.

Arkitektens tankar »

arkitektens-tankar

Från skånska Abbekås i söder till Östersund i norr. Svenska Spahotell har ca 40 kvalitetssäkrade medlemsanläggningar spridda över hela Sverige. Hos oss finns stora resorthotell, klassiska kurorter, små herrgårdar och dagspaanläggningar. Alla med en unik prägel, men ändå en tydlig gemensam nämnare -kvalitet.