Välkommen till Andrum Spa!

"Ett spa med influenser från uråldriga traditioner från hela världen, samtidigt som vi tagit fasta på den allra senaste forskningen och låtit detta smälta samman i ett unikt spakoncept där individen står i centrum." 

Tid för stillhet

Heliga badtraditioner och dofter av spännande örter. Varma bad under bar himmel, bastu och lugna viloplatser liksom stärkande gruppträning. Andrum Spa är en plats där sinnet får lugn. Här går tiden långsamt och vi tillåter oss själva att känna att saker och ting får ta den tid de behöver. Njutningen ligger i nuet och tystnaden.

Vatten som helar

Vattnets helande förmåga är central i utbudet på Andrum Spa. Sedan antiken har romarna, ryssarna, japanerna och turkarna sett på bad som en samlingsplats för både hälsa och social samvaro. Även Norden har sina badtraditioner som det finska bastubadandet och Islands heta källor.

På Andrum Spa har vi inspirerats av världens alla badtraditioner och de nordiska ritualerna i synnerhet. Omtanken finns överallt som ett genomgående tema och kombinationen av traditioner och ny innovation smälter samman i ett unikt spakoncept där det storslagna sitter i detaljerna.

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till ditt Andrum i vardagen.

Våra behandlingar – ett hantverk

Hjärtat i vårt utbud är ett antal unikt framtagna behandlingar. Om vårt fokus på de fem sinnena märks väl i hela byggnaden så är det under våra behandlingar som du märker av detta som mest.

Musiken är noga utvald utifrån respektive behandling. 

Läs mer om våra behandlingar »

sparitual ros
Spaaktivitet

Aktiviteter & träning:
JUST NU UPPEHÅLL

Kroppen sätts i rörelse och tanken finner ro.
Hos oss finns aktiviteter för dig som vill slappna av och komma ner i varv liksom för dig som önskar mer fokus på fysisk träning. Vårt utbud av meditation, yoga och träning gör det lätt att hitta sina favoriter.

Läs mer om våra aktiviteter och boka tid här »

Sparitualer & bastuceremonier

Lilla Sparitualen gör du på egen hand med en skriftlig guide och ett produktkit.

Andrums Fotritual genomförs med anpassade produkter i våra fotbad.

DSC_6761
hero

Arkitektens tankar

Läs mer om Johan Sundberg arkitekturs egna tankar kring skapandet av Andrum Spa. I nedan dokument kan du bland annat läsa om materialvalen samt se inspirationsbilder och ritningar över de olika rummen.

Arkitektens tankar »

arkitektens-tankar

Från skånska Abbekås i söder till Östersund i norr. Svenska Spahotell har ca 40 kvalitetssäkrade medlemsanläggningar spridda över hela Sverige. Hos oss finns stora resorthotell, klassiska kurorter, små herrgårdar och dagspaanläggningar. Alla med en unik prägel, men ändå en tydlig gemensam nämnare -kvalitet.