Välkommen till Andrum Spa

"Ett spa med influenser från uråldriga traditioner från hela världen, samtidigt som vi tagit fasta på den allra senaste forskningen och låtit detta smälta samman i ett unikt spakoncept där individen står i centrum." 

Tid för stillhet

Heliga badtraditioner och dofter av spännande örter. Varma bad under bar himmel, bastu och lugna viloplatser liksom stärkande gruppträning. Andrum Spa är en plats där sinnet får lugn. Här går tiden långsamt och vi tillåter oss själva att känna att saker och ting får ta den tid de behöver. Njutningen ligger i nuet och tystnaden.
Omtanken finns överallt som ett genomgående tema och kombinationen av traditioner och ny innovation smälter samman i ett unikt spakoncept där det storslagna sitter i detaljerna.

Vatten som helar

Vattnets helande förmåga är central i utbudet på Andrum Spa. Sedan antiken har romarna, ryssarna, japanerna och turkarna sett på bad som en samlingsplats för både hälsa och social samvaro.

Även Norden har sina badtraditioner som det finska bastubadandet och Islands heta källor.

På Andrum Spa har vi inspirerats av världens alla badtraditioner och de nordiska ritualerna i synnerhet. Detta skapar ett spa med influenser från uråldriga traditioner från hela världen, samtidigt som vi tagit fasta på den allra senaste forskningen och låtit detta smälta samman i ett unikt spakoncept där individen står i centrum.

Ett hantverk med världen som inspirationskälla

På Andrum Spa är vi extra stolta över våra behandlingar, sparitualer och bastuceremonier. För en komplett vistelse så rekommenderar vi dig att förboka någon av de behandlingar som erbjuds.
Läs gärna mer och inspireras i vår spameny.

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till ditt Andrum i vardagen.

ÖPPETTIDER ANDRUM SPA

Måndag 16.00-19.00
Tisdag 16.00-19.00
Onsdag 12.30 – 19.00
Torsdag 12.30 – 19.00
Fredag 09.00 – 19.00
Lördag 09.00 – 21.00

Söndag 09.00 – 12.00

ÖPPETTIDER ANDRUM SPA i JUL

Med sänkt åldersgräns till 12 år

23/12,  12:30-15:30

24-26/12, STÄNGT
27-30/12,  12.30-19.00

31/12, STÄNGT
1-5/1, STÄNGT
Från 6/1, Gäller ordinarie öppettider

FÖRBOKNING
Bokning av behandlingar och aktiviteter bör alltid ske i god tid för att vara säker på en plats. Vi kan inte garantera plats på aktiviteter för drop-in utan förbokning. 

För att besöka Andrum Spa behöver du boka en ”Spaentré”.  Ordinarie spaentré ingår i många av våra dagspa, spa med övernattning och konferenspaket men kan också bokas separat och ger tillgång till anläggningen under tre timmar.

BOKNINGAR & AKTIVITETER
Gruppaktiviteter, träning och yoga samt behandlingar kan även ske utanför Andrum Spas öppettider.

PÅ ANDRUM MÅNAR VI OM LUGN OCH STILLHET och antalet personer i vårt spa är begränsat. Vi uppmanar dig därför att alltid boka din spaentré-tid vid alla typer av bokningar för att undvika väntetid.

Andrum Spa har åldersgräns:
Måndag – Torsdag: 14 år
i målsmans sällskap.
Fredag – Söndag: 16 år
i målsmans sällskap.

Bokning av spaentré, dagspa, behandlingar och aktiviteter
Om du får problem med internetbokningen så kontakta oss gärna eller besök vår reception.

KONTAKT

Reception, bokning, allmänna frågor:
andrum@akersberg.se
Spachef:
towe.andersson@akersberg.se

Telefon Andrum: 0413 – 55 91 50

Våra behandlingar – ett hantverk

Hjärtat i vårt utbud är ett antal unikt framtagna behandlingar. Om vårt fokus på de fem sinnena märks väl i hela byggnaden så är det under våra behandlingar som du märker av detta som mest.
Musiken är noga utvald utifrån respektive behandling. 

Läs mer om våra behandlingar »

sparitual ros
Spaaktivitet

Aktiviteter & Träning:
JUST NU UPPEHÅLL

Aktiviteter & Träning: Kroppen sätts i rörelse och tanken finner ro.
Hos oss finns aktiviteter för dig som vill slappna av och komma ner i varv liksom för dig som önskar mer fokus på fysisk träning. Vårt utbud av meditation, yoga och träning gör det lätt att hitta sina favoriter.

Läs mer om våra aktiviteter och boka tid här »

Sparitualer & Bastucermonier

Lilla Sparitualen gör du på egen hand med en skriftlig guide och ett produktkit.

Andrums Fotritual genomförs med anpassade produkter i våra fotbad.

DSC_6761
hero

Arkitektens tankar

Läs mer om Johan Sundberg arkitekturs egna tankar kring skapandet av Andrum Spa. I nedan dokument kan du bland annat läsa om materialvalen samt se inspirationsbilder och ritningar över de olika rummen.

Arkitektens tankar »

arkitektens-tankar

Från skånska Abbekås i söder till Östersund i norr. Svenska Spahotell har ca 40 kvalitetssäkrade medlemsanläggningar spridda över hela Sverige. Hos oss finns stora resorthotell, klassiska kurorter, små herrgårdar och dagspaanläggningar. Alla med en unik prägel, men ändå en tydlig gemensam nämnare -kvalitet.