Naturskönt boende mitt i Skåne

Avkopplande boende för alla

Sedan 1700-talet har människor valt Stiftsgården Åkersberg som sitt boende i Skåne. Här möts besökare för att dela speciella stunder med vänner och familj, reflektera och fatta beslut, och njuta av en välbehövlig vila mitt i en av Skånes vackraste naturområden. Platsen är vida kändför sin fridfullhet och nära till allt som Skåne har att erbjuda när det kommer till mat, dryck, natur och upplevelser.

Vi är stolta över att vara ett husdjursvänligt hotell och erbjuder möjligheten att ta med ditt husdjur mot en extra kostnad och i mån av plats. Här på Stiftsgården Åkersberg är hundar välkomna i entrén, vid hotellreceptionen och i våra särskilt inredda hundrum på hotellet och vandrarhemmet. Observera att vi har områden som är reserverade för gäster utan husdjur för att säkerställa en bekväm och trivsam vistelse. Om du vill ta med din hund till kapellet, vänligen kontakta vår stiftsgårdschef för godkännande och arrangemang.

För mer information om vårt boende i Skåne och priser för husdjursvistelser, vänligen kontakta oss i förväg. Vi ser fram emot att välkomna dig till Stiftsgården Åkersberg för en minnesvärd vistelse i Skåne!

Vid boking av boende hos oss på Stiftsgården Åkersberg ingår alltid vår goda frukostbuffé och du har tillgång till vår bastuavdelning på förfrågan.

Spa bokas separat.

Incheckning: 15.00
Utcheckning av hotellrum sker senast
Konferensgäster kl. 10.00
Spapaket kl. 11.00

Enklare rum 10.00 alla dagar.

Föregående bild
Nästa bild

Hotellrum

Om du verkligen vill skämma bort dig lite och vill ha ett extra bekvämt boende väljer du våra behagliga hotellrum. När kvällen sänker sig efter dagens aktiviteter vilar du ut i fräscha, rymliga och ljusa hotellrum. 

Rummen är utrustade med allt från TV till trådlöst internet och med eget badrum.

Vi hjälper dig att forma din vistelse och boende mitt i Skåne, precis så den blir precis så bra som du vill ha den. 

Kombinera gärna ditt boende med entré till Andrum Spa bland våra tillval eller utforska våra Spapaket »

Föregående bild
Nästa bild

Enklare rum / Vandrarhem

Du som söker en bra utgångspunkt mitt i Skåne för familjens äventyr men vill bo lite enklare, kan välja våra två- och fyrbäddsrum som har handfat på rummet samt dusch och toalett i korridoren. 

Vår enklare logi är också perfekt för dig som ska ut på resa med skolklassen eller föreningen. 

Lakanset med handduk går att hyra för 70kr/set

Föregående bild
Nästa bild

Enklare boende för större grupper

Vi har ett enklare boende att erbjuda för större grupper, vare sig ni är ett kompisgäng eller en förening som anordnar läger. Ni bor i två eller fyrbäddsrum med dusch och toalett i korridoren samtidigt. 

Förutom boende kan vi även ordna så ni får tillgång till t.ex kurslokal men också frukost, lunch, middag och kvällsfika.

Lakanset med handduk går att hyra för 70kr/set

Så funderar ni på ett körläger, idrottsläger eller annan aktivitet för en större privat grupp, kontakta oss så berättar vi me

Kontakta oss för att boka:

Mail: info@akersberg.se
Tel: 0413-55 91 00