Hotell & vandrarhem 

Boende

Ända sedan 1700-talet har människor samlats här på Åkersberg. För att tänka och fatta beslut, för att dela de vackraste dagarna i livet med vänner och familj, och för att vila och samla kraft. Stillheten i de natursköna omgivningarna är omtalad och här finns nära till allt vad Skåne bjuder på i form av mat, dryck, natur och upplevelser.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad och i mån av plats.

På Stiftsgården Åkersberg är hundar tillåtna i entrén och vid hotellreceptionen samt på hotellets och vandrarhemmets hund rum. Övriga utrymmen är hundfria. I kapellet kan hund få vara med vid stiftsgårdschefens godkännande.

Kontakta oss innan ankomst för att arrangera vistelse med husdjur. Priset varierar beroende på typ av husdjur och den efterföljande städningen.

I priset ingår alltid vår goda frukostbuffé med hembakat bröd, och du har tillgång till vår bastuavdelning på förfrågan.

Spa bokas separat.

Incheckning: 15.00
Utcheckning av hotellrum sker senast
Konferensgäster kl. 10.00
Spapaket kl. 11.00

Enklare rum 10.00 alla dagar.

hotellpaket_i_skane

Hotellrum

Om du verkligen vill skämma bort dig lite väljer du våra behagliga hotellrum. När kvällen sänker sig efter dagens aktiviteter vilar du ut i fräscha, rymliga och ljusa hotellrum. Rummen är väl utrustade med allt från TV till trådlöst internet och med eget badrum. 

Vi hjälper dig att forma din vistelse så den blir precis så bra som du vill ha den.  Kombinera gärna med entré till Andrum Spa bland våra tillval eller utforska våra Spapaket »

hotellpaket_skane (1) (1)

Enklare rum / Vandrarhem

Du som söker en bra utgångspunkt för familjens äventyr men vill bo lite enklare, kan välja våra två- och fyrbäddsrum som har handfat på rummet och dusch och toalett i korridoren. Den enklare login är också perfekt för dig som ska ut på resa med skolklassen eller föreningen. 

Lakanset med handduk går att hyra pris 70kr/set

Kontakta oss för att boka:

Mail: info@akersberg.se
Tel: 0413-55 91 00

Innergården på Åkersberg i Skåne

Läger

Vi har ett enklare boende att erbjuda för barn- & ungdomsföreningar upp till 18 års ålder. Ni bor i 2 eller 4 bäddsrum med dusch och toalett i korridoren, ledarna har möjlighet till boende i dubbelrum med hotellstandard.

I paketet ingår förutom boendet även kurslokal, frukost, lunch, middag och kvällsfika.

Lakanset med handduk går att hyra för 70kr/set

Så funderar ni på ett körläger, idrottsläger eller annan aktivitet, kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss för att boka:

Mail: info@akersberg.se
Tel: 0413-55 91 00