Möten hos oss

På Stiftsgården Åkersberg är det lätt att samla tankarna och fatta kloka beslut. För ett lyckat möte har du till din hjälp en vacker miljö, behagligt boende, sköna omgivningar och ett genuint kök. Vi har ett rikt utbud av behagliga lokaler för upp till 120 personer. Alla självfallet med all teknisk utrustning du behöver. Välj Åkersberg för ert nästa möte mitt i Skåne!

Öppettider

Vardagar: 8.00 – 16.00
Övriga tider maila oss så återkommer vi

Kontakt:
0413-55 91 00
konferens@akersberg.se

Skicka en förfrågan

Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten.

Stiftsgården Åkersberg är medlem i Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.

Att Stiftsgården Åkersberg är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.

Stiftsgården Åkersberg äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se

Svenska möten – utvalda konferensanläggningar

Vi är medlemmar i Skånska Möten och därmed utvalda att representera kvalitativa och professionella mötesplatser i Skåne.

Skånska Möten är ett fristående närverk av ett femtiotal kvalitativa mötesplatser i Skåne, såväl med övernattningsmöjligheter som utan.

Välkomna att besöka www.skanskamoten.se för mer information och bokning.