Behandlingar

Vi tror på riktig ekologisk hudvård som framhäver det naturligt vackra inom oss alla och vårdar på djupet för att ge varaktiga resultat. 

Vi vill hjälpa huden att hjälpa sig själv med djupverkande produkter som vårdar, återfuktar och återställer hudens naturliga skyddsbarriär.

Våra djupverkande hudvårdsprodukter från Maria Åkerberg är baserade på naturliga mineraler och rena ingredienser från växtriket som jobbar tillsammans för att lugna, skydda och stärka huden – utan att skada eller störa de naturliga processerna i kroppen eller naturen!

Tvål från Maria Åkerberg

Hudvård från Sverige

Hudvårdsprodukter från MARIA ÅKERBERG tillverkas i Sverige. Höga krav och medvetna inköp garanterar högkvalitativa råvaror från noga utvalda odlare och leverantörer.

I takt med användarnas behov och den senaste forskningen arbetar Maria Åkerberg ständigt med att utveckla befintliga och nya produkter och arbetssätt..

Boka behandling här › 

Produkter från Maria Åkerberg på Andrum Spa

Duobehandlingar

Kom och upplev en duobehandling med någon du tycker om och få en härlig och avkopplande stund tillsammans. Under en duo behandling är ni tillsammans med en terapeut i samma behandlingsrum som tar hand om er växelvis.

Läs mer om våra duobehandlingar ›