Behandlingar

Ge din kropp den omsorg den förtjänar. Utforska vårt utbud av behandlingar och boka din egen stund av lyx och välmående. Välkommen till en värld av naturlig skönhet och avslappning.

Vårt utbud av spa-, skönhets- och kroppsbehandlingar är skräddarsydda för att ge dig en upplevelse utöver det vanliga.

Vi tror på att vårda både kropp och själ, och våra behandlingar är utformade för att göra just det. Med naturliga ingredienser från växtriket och djupverkande produkter från Maria Åkerberg sätter vi din hälsa och välbefinnande i första rummet.

Hudvård från Sverige

Hudvårdsprodukter från MARIA ÅKERBERG tillverkas i Sverige. Höga krav och medvetna inköp garanterar högkvalitativa råvaror från noga utvalda odlare och leverantörer.

I takt med användarnas behov och den senaste forskningen arbetar Maria Åkerberg ständigt med att utveckla befintliga och nya produkter och arbetssätt..

Boka behandling här › 

Produkter från Maria Åkerberg på Andrum Spa
Duobehandling på Andrum Spa

Duobehandlingar

Upplev magin av duobehandlingar hos oss – en  kombination av avkoppling och gemenskap. 

Njut av kvalitetstid tillsammans med någon du håller kärt medan ni blir omhändertagna av en terapeut. Låt er uppleva toner och dofter och få växelvis omsorg och uppmärksamhet. 

Ge er själva gåvan och förnya er energi tillsammans. Vår duobehandling är inte bara ett sätt att vårda kropp och själ, utan även ett sätt att fördjupa era relationer och skapa minnen. 

Läs mer om våra duobehandlingar ›