Mötesaktiviteter

Här nedan ser Ni ett axplock av aktiviteter vi erbjuder för Ert möte på vår gård. Det finns aktiviteter som lockar till skratt, stimulerar kreativiteten, kanske  ger smaklökarna lite nya utmaningar eller varför inte fysiska och mentala övningar som stimulerar vår kropp. Interna och externa aktörer som jobbar med Era önskemål för Team Building.

DSC_8737

Spaaktiviteter

Vi erbjuder blandad form av träning på efterfrågan. Yinyoga, softyoga, vattenträning, mm. Mindfulness som skräddarsys för Er eller varför inte en ansiktsbehandling i grupp? Kontakta oss för mer information!

ölflaskor

Ölprovning

Under ledning av Anders från Fulltoftaöl får ni en inblick ölbryggning och de olika öltyper som finns, hur humle från olika delar av världen påverkar ölets smak. Ni får såklart även prova de olika sorternas öl han berättar om. Provningen tar ca 1,5 timme.

Sherlocked

CASES by SHERLOCKED

Ni delas upp i flera lag. För att sen lag för lag lösa ett flera decenniers gammalt fall. Med hjälp av bevismaterial har ni en timme på er att lösa caset, det gäller att vara det första laget som löser det. Ett klurigt och roligt spel för samarbete. Fina priser till det vinnande laget ingår!

Adventura teamövningar

Femkamp, bäst i test eller fotojakt? Svetsa samman gruppen med Adventuras duktiga guider och teamutvecklare. Adventura erbjuder en mängd olika aktiviteter som testar gruppens förmåga att kommunicera, samarbeta och jobba ihop. Kontakta oss gärna för fler förslag.

Frälsarkrans-2 (1)

Frälsarkrans-vandring

På gården har vi lagt ut en egen Frälsarkransrunda som ni kan vandra om ni har en stund över. Kransar och beskrivning finns att låna i receptionen.

Parksport

Prova allt ifrån kubb, boulespel på våra egna boulebanor, till roliga tipspromenader. Fråga Stiftsgårdens personal så hjälper vi gärna till. Kontakta oss för mer information.

Res bort en stund

Johan Persson är kommunikatör och globetrotter med 82 besökta länder. Kombinationen ger bildrika och informativa reseberättelser från platser utanför allfarvägarna, t ex ”Med ryggsäck i Väst-Afrika”, ”Exotiska Öst-Europa!” och ”Lärarvikarie i Kina”.

Kosmopolit

Kosmopolit lagfrågesport

I ett proffsigt koncept med filmer, bilder och musik tävlar man i lag i en frågesport inspirerad av TV:s ”På Spåret”. Det är en underhållande lek, men tävlingsandan brukar väckas och grupper svetsas samman genom delade kunskaper, samarbete och skratt!

Lerduveskytte

Lerduveskytte

Varför inte prova på en spännande utmaning samtidigt? Prova Lerduveskytte med laserstrålar. En ny och underhållande aktivitet där alla deltar på lika villkor. Vi tar hand om lagindelning och instruktionsanvisningar till deltagarna. Systemet är uppbyggt så att fem skyttar skjuter samtidigt mot samma duva.