Fest & högtider

Det finns fester och högtider för livets alla skeden. Dop, konfirmation, bröllop och begravning. Födelsedagar, minnesstunder, kick-offer, föreningsfester, klassträffar. Listan är nästan oändlig.

På Stiftsgården Åkersberg har vi allt för att kunna göra din fest till en oförglömlig dag. Fina hotellrum. Möjlighet att boka i vårt spa Andrum, dagen efter festen. Vi skräddarsyr menyer till Er med nordiskt tema med så mycket närodlat och ekologiskt som möjligt, efter säsong.

Vi har även förmånliga paket som gör det enkelt för dig att räkna på hur mycket festen kommer att kosta.

Kontakt:

Bokning & planering av bröllop:
mia.nilsson@akersberg.se

Präst:
0413-55 91 30
pelle.sundelin@akersberg.se

Hovmästare:
0413-55 91 64
hovmastare@akersberg.se 

Bröllop - en upplevelse för livet

Vacker miljö, god mat, spa i världsklass, Frihetens Kapell. Stiftsgården Åkerberg har allt ni behöver för ett fantastiskt bröllop! Vi kan hjälpa er med allt ni behöver för er alldeles speciella dag så att ni får njuta extra mycket av den.

Stiftsgården Åkersberg är belägen ca 5 minuters promenadväg från tågstationen i Höör.

Boka ett möte där 2 timmars konsultation ingår. Ta med er era idéer och önskemål kring bröllopsdagen och bolla dem med oss.
Då kan ni få dagen så underbar och stressfri som ni önskar!
Kontakt: towe.andersson@akersberg.se

Förslag på en härlig Bröllopsdag:

Brudparet kommer till oss dagen innan vigseln, äter en god middag och sover gott i vårt bröllopsrum. Vill även familj och närmsta vänner komma dagen innan och ha en mysig kväll tillsammans så ordnar vi det. 

Den stora dagen börjar med en god frukost. Därefter följer tid i Andrum Spa med bland annat varsin massagebehandling. Vi kan boka frisörer centralt i Höör 5 min bort, Hairstyle 4 you.
De fixar både frisyr och sminkning.

Blommor kan bokas på Blomsterverkstan och vi ser till att buketter m.m. finns på plats på Åkersberg i tid för fotografering och vigsel.

Bröllopstårtan kan ni välja från Konditori & i Höör.

Fotograf Maja Lindberg kan bokas för att följa er under hela dagen till enstaka timmar.

Önskar ni limousine går det att boka en från Taxi 8000, denna kan vara med enbart för snygga foto eller för en åktur.

Det finns flera valmöjligheter var vigseln kan ske.
I Stiftsgårdens vackra kapell – Frihetens kapell eller utomhus i vår trädgård. Önskas vigsel i kyrka finns det flera närliggande kyrkor som går att boka.

Bubbel med skål för brudparet kan ni njuta av i trädgården eller på gårdsplanen framför den pampiga herrgårdsbyggnaden. Middagen serveras sedan i restaurangen. Restaurangköket på Stiftsgården Åkersberg är uppskattat av många.

Bröllopsgästerna kan boka övernattning hos oss.
Vi kan hjälpa till att boka taxi eller ordna buss om det är många som ska till samma ställe.